FikseFingre.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos FikseFingre.dk

Køb garn og hobbyartikler hos FikseFingre.dk og få gratis fragt...Læs mere

Køb garn og hobbyartikler hos FikseFingre.dk og få gratis fragt ved køb over 399,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

FikseFingre Rabatkode

Du skal have en FikseFingre rabatkode, hvis du gerne vil have noget alenetid og være i din egen verden. Skabe dit eget tøj. I et Danmark, hvor striktrøjer kommer mere og mere på mode – og særligt i disse vintertider – er der ikke noget mere blæret, end at man har lavet sin egen striktrøje derhjemme. Leg lidt med tanken om, at du har lavet din egen striktrøje, og folk roser den. Ikke dårligt, vel?

Derfor skal du have fat i en rabatkode til FikseFingre. På FikseFingre kan du finde alt fra alverdens garn i bomuld, uld, silke, strømpegarn, hør, stofgarn og silke, mens der selvfølgelig også er et utal af strikkepinde. Vi snakker strømpepinde og udskiftelige rundpinde. Derudover er der selvfølgelig også de klassiske hæklenåle og strikke- og hæklekits.

Som erfaren strikkeudøver har du nok allerede fundet ud af, hvor utrolig mediterende det er at sidde derhjemme med lav belysning om vinteren og strikke. At gå ind i sin egen verden, mens man snurrer strikkepindene frem og tilbage for at skabe nyt tøj er en udsøgt fornøjelse. Nogle foretrækker at drikke te imens, andre en kop varm kakao. Årstiden er til det, og du vil ikke fortryde din FikseFingre rabatkode, som du har erhvervet hos os. Og så vil vi ønske dig en god vintertid, hvor vi selvfølgelig håber, du får lavet så meget flot striktøj som muligt. Der er ikke noget mere hyggeligt, når man er alene, end man sidder der og strikker løs som en garvet mester i strikkekunst.

Betalingsmuligheder hos FikseFingre

Når du handler hos FikseFingre er der flere måder du kan betale på. Hos FikseFingre.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos FikseFingre:

  • Kort – Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • PayPal
  • Bankoverførsel

Levering

Hos FikseFingre sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos FikseFingre

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

FikseFingre Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://fiksefingre.dk

Kundeservice

Hos FikseFingre ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
FikseFingre kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 42 60 67 06

Mail: info@fiksefingre.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Korsholm
CVR: 35069143