FashionHero rabatkode – Spar op til 70% på populære underbukser

FashionHero rabatkode - Spar op til 70% på populære underbukser
Vis rabat
Udløber N/A

FashionHero Rabatkode

Hvis du har en rabatkode til FashionHero, er du godt stillet på den mandlige modefront. På FashionHero kan du finde alle de ting, du søger. Der er alt fra undertøj til sokker, fra T-shirts til nattøj, fra badetøj til badekåber og fra bukser til træningstøj.

På mærkefronten er der Bjørn Borg, Calvin Klein, JBS, Cristiano Ronaldo, Hugo Boss med mange flere. Det er ikke til at forstå, at denne her side har hovedsæde i Odense, når der er så mange store topbrands at finde på siden. Man skulle et kort øjeblik tro, Odense var blevet en megaby.

På FashionHero er der kvalitetsvarer og kvalitetsservice, der vil få dig til at vende tilbage. Når først, du er gået i gang med at begive dig rundt på siden, vil vi gerne ønske dig held og lykke. Held og lykke med ikke at finde noget tøj, du ikke vil have. Det er så klokkeklart og tydeligt, at der er så meget kvalitet på siden, at du ikke vil fortryde, du fik fat i en FashionHero rabatkode. Derfor burde vi måske i stedet ønske dig tillykke med dit køb, som i virkeligheden er lidt af en investering.

For det tøj, du vil få til flotte rabatpriser, vil også være en langsigtet investering. Det vil det, fordi tøjet er af højeste kvalitet og kan holde i medgang og modgang så at sige. Tøjet er kommet for at blive på din krop.

Betalingsmuligheder hos FashionHero

Når du handler hos FashionHero er der flere måder du kan betale på. Hos FashionHero vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos FashionHero:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • MobilePay

Levering

Hos FashionHero sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos FashionHero

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

FashionHero Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.fashionhero.dk

Kundeservice

Hos FashionHero ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
FashionHero kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 61 69 01 97
Mandag – Torsdag mellem 14.00 – 18.00

Mail: info@fashionhero.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Fashionhero.dk ApS
CVR: 35392297