Vis rabat
Udløber N/A

Fashion Girl Rabatkode

Hvis du har en rabatkode til Fashion Girl, går du ind på en side, der vil blæse dig omkuld. Ganske enkelt. Det er et slaraffenland for den almindelige kvinde, der går op i sit ydre på samme måde, som mændene også gør det med deres utallige hårprodukter, fitnessøvelser og lignende. Det er kutymen, at vi går op i at se godt ud, og når først du er kommet ind på fashiongirl.dk, trykker du ikke på pil tilbage-knappen eller krydset i hjørnet.

For hos fashiongirl.dk kan du finde alt det, du har interesse i som kvinde. Spray tan? Fashion Girl. Makeup? Fashion Girl. Kunstige negle? Fashion Girl. Brysttape? Fashion Girl. For slet ikke at tale om Fashion Girl helt store specialitet: hair extensions. FashionGirl.dk har intet mindre end Europas største udvalg for hair extensions, og du vil blive overrasket over, hvad man kan finde på siden.

Derfor er det ikke en dum tanke, du går og leger med nu: at få fat i en Fashion Girl rabatkode. Det vil give dig mange gode kort på hånden, næste gang du skal til en fin familiemiddag, en fest eller en anden given lejlighed, hvor du har tænkt dig, at du skal vise dit flotteste ydre frem, som så mange andre gør det i vores land og ikke mindst verden.

Kvaliteten hos Fashion Girl er altid i top, og du vil ikke helt forstå, hvad det er, du lige er begivet dig ud på. For når først, du er gået i gang, vil du umuligt kunne stoppe. I alle kvinder er der vel gemt en eller anden form for fashiongirl. Genfind hende på Fashion Girl.

Betalingsmuligheder hos Fashion Girl

Når du handler hos Fashion Girl er der flere måder du kan betale på. Hos Fashion Girl vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Fashion Girl:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Diners Club, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • PayPal
  • Klarna

Levering

Hos Fashion Girl sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Fashion Girl

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

FashionGirl.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.fashiongirl.dk/

Kundeservice

Hos Fashion Girl ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Fashion Girl kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 20 15 45 60
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 14.00

Mail: info@fashiongirl.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

HolmeGruppen ApS
CVR: 33377002