Extra Optical rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Extra Optical

Køb briller hos Extra Optical og få altid gratis fragt
Vis rabat
Udløber N/A

Extra Optical rabatkode

Er dine gamle briller gået i stykker, eller skal du bare have endnu et par? Så skal du tage et kig hos Extra Optical. Hvis du er i gang med at finde de perfekte briller – eller måske har du bare lyst til at have et ekstra par – så er Extra Optical lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige briller, så du kan få dit syn tilbage.

Masser af briller hos Extra Optical

Hvis du er på udkig efter et par nye briller, så skal du altid tage et kig hos Extra Optical. Her kan du nemlig finde briller til en skarp pris, som kan sørge for at du altid har et perfekt syn. Du kan endda også finde solbriller med styrke i, så du også kan få et perfekt syn om sommeren. Da briller er noget mange har brug for, har Extra Optical sørget for, at alle har råd til briller hos dem. Det behøver nemlig ikke koste en formue at købe nye briller. Du kan finde briller med forskellige styrke, så du kan købe nogle briller, der passer perfekt til dine øjne. Der er ingen grund til at leve uden briller, hvis du har brug for det. Derfor er det bare med at klikke ind hos Extra Optical og finde nogle smarte briller. Hvis du vil spare lidt ekstra penge, skal du huske at gøre brug af en rabatkode til Extra Optical. På denne måde kan du finde briller til en endnu skarpere pris.

Køb briller til hele familien

Hvis hele familien mangler briller, så behøver du ikke lede efter dem flere steder. Du kan nemlig finde briller til både kvinder, mænd og børn hos Extra Optical. Du kan derfor finde en masse billige briller, som vil passe til hele din familie. Dette er rart for dig, der ikke ønsker at bruge en masse penge på nogle nye briller – især hvis hele familien har brug for det. Husk at gøre brug af en rabatkode til Extra Optical, når du køber briller til familien. En rabatkode kan skaffe dig et godt nedslag i prisen!

Spar penge med en Extra Optical rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Extra Optical. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Extra Optical rabatkode kan du få briller til både mænd, kvinder og børn til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Extra Optical rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det kan være dyrt at købe briller, men det behøver det ikke at være. Find en rabatkode til Extra Optical, så du ikke behøver at tømme pengepungen, når øjnene har brug for noget nyt.

Betalingsmuligheder hos Extra Optical

Når du handler hos Extra Optical er der flere måder du kan betale på. Hos Extra Optical vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Extra Optical:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
  • PayPal

Levering

Hos Extra Optical sendes alle ordrer med GLS, Postnord eller DAO365 og leveres normalt indenfor 6-12 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Extra Optical

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 6-12 dage din bestilling

ExtraOptical Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://extraoptical.com/dk/

Kundeservice

Hos Extra Optical ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Extra Optical kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 89 88 67 43
Mandag – Torsdag mellem 09.00 – 18.00
Fredag mellem 09.00 – 16.00

Mail: support@extraoptical.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

ExtraOptical AS
CVR: 36049340