Dustinhome rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Dustinhome

Køb elektronik hos Dustinhome og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb elektronik hos Dustinhome og få gratis fragt ved køb over 1500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Dustin Home rabatkode

Skal du have fat i nogle nye elektronikprodukter? Så skal du tage et kig hos Dustin Home. Hvis du er på udkig efter en ny computer – eller måske skal du bare tjekke elektronikudvalget – så er Dustin Home lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige elektronikprodukter.

Masser af elektronik hos Dustin Home

Hvis du leder efter elektronikprodukter, så skal du tage et kig hos Dustin Home. Du finder nemlig et kæmpe udvalg af diverse produkter, hvilket vil sige lige over 200.000 forskellige produkter. Alle elektronikprodukter har en skarp pris, så du betaler ikke overpris, når du handler på siden. Det kan derfor sagtens betale sig at tage et kig på deres udvalg, og finde lige netop det elektronikprodukt, som du har brug for. Du kan blandt andet finde følgende produkter:

 • Computer
 • Tablet
 • Computertilbehør
 • Server
 • Storage
 • Netværksprodukter
 • Sikkerhedsprodukter
 • Printer
 • Telefoner
 • GPS

Samt en masse andre produkter der omhandler elektronik. Du behøver derfor ikke lede efter elektronikprodukter flere steder, da du kan finde, alt hvad du har brug for hos Dustin Home. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Dustin Home, så kan du endda spare penge på dit næste køb af elektronik.

Masser af reservedele og tilbehør hos Dustin Home

Sommetider kan det være en jungle at finde lige præcis det tilbehør eller de reservedele, som du har brug for til dine elektronikprodukter. Men det behøver det slet ikke at være mere! Med hjælp fra Dustin home kan du nemlig hurtigt og nemt finde de reservedele, som du for eksempel har brug for til din telefon. Der er masser af muligheder for at finde fantastisk tilbehør til din printer derhjemme eller din computer. Derfor er det bare med at tage et kig på udvalget, så du kan finde lige præcis det, som du mangler. Husk at brug en rabatkode til Dustin Home, inden du køber dine reservedele eller dit nye tilbehør. På denne måde kan du spare penge – og måske få råd til endnu mere tilbehør.

Gør et kup med en Dustin Home rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Dustin Home. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Dustin Home rabatkode kan du få både elektronik og IT-produkter til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Dustin Home rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det behøver slet ikke være dyrt at købe elektronikprodukter, hvis du husker at bruge en Dustin Home rabatkode. Din bankkonto vil elske dig for det!

Betalingsmuligheder hos Dustin Home

Når du handler hos Dustin Home er der flere måder du kan betale på. Hos Dustin Home vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Dustin Home:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Klarna faktura
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Dustin Home sendes alle ordrer med GLS, Postnord eller DAO365 og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Dustin Home

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.dustinhome.dk

Kundeservice

Hos Dustin Home ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Dustin Home kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 88 330 330
Mandag – Torsdag mellem 8.30 – 16.30
Fredag mellem 8.30 – 16.00
(lukket jul og helligdage)

Mail: kundeservice@dustinhome.dk
Svarer normalt indenfor 2 timer i åbningstiden

Dustin home A/S
CVR: 26 09 21 83