Der er desværre ikke nogle rabatkoder til denne butik lige nu!

Displate Rabatkode

At have et hjem uden kunst og smukke malerier og billeder er kedeligt, synes du ikke? Malerier kan være det, der sætter prikken over i ́et på din blogindretning. De rigtige billeder komplimenterer din indretningsstil, og gør derved at din indretning smelter sammen til ét veludseende og æstetisk hjem. Og de flotteste malerier kan du finde hos Displate. De tilbyder dig et utrolig bredt udvalg af malerier, som du nemt og enkelt kan hænge op. Alle disse billeder sælges ydermere til utrolig lave priser. Det gør det muligt for dig at fylde dit hjem med fantastisk kunst uden, at du skal fylde dig med dyre regninger. Og med en Displate rabatkode får du priserne banket helt i bund og får derved malerierne til de laveste priser. Deres malerier er ydermere nemme at hænge op. Her kan du blot ophænge en magnet. Og på den magnet kan dit billede hænge – aldrig har det været nemme at ophænge nye billeder, bytte rundt på dem eller erstatte ældre malerier til nye og fantastiske nogle. Du har mulighed for at shoppe både efter din stil, men også efter din interesse. På den måde er du sikker på, at du kan få leveret de malerier, der ikke bare passer ind til din boligindretning, men som også passer ind til din personlighed og din stil.

Kig dig omkring i det brede udvalg hos Displate. Og husk, at du med en Displate rabatkode får de absolut laveste priser på dine malerier. Det kan være det, som sætter prikken over i ́et og giver din boligindretning det sidste skub mod at være komplet.

Betalingsmuligheder hos Displate

Når du handler hos Displate er der flere måder du kan betale på. Hos Displate vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Displate:

  • Kort – Visa, MasterCard og American Express kan benyttes
  • PayPal

Levering

Hos Displate sendes alle ordrer med FedEx, DHL eller UPS og leveres normalt indenfor 3-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Displate

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 3-4 dage din bestilling

Displate Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://displate.com

Kundeservice

Hos Displate ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Displate kan kontaktes på:

Telefon: (+44) 2076085615

Mail: support@displate.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage