Der er desværre ikke nogle rabatkoder til denne butik lige nu!

Disney Store rabatkode

Skal dit barn forkæles med nogle nye Disney ting, eller skal du finde den perfekte gave til et barn, som du holder af? Så skal du tage et kig hos Disney Store. Hvis du er i gang med at planlægge gaven til et barns fødselsdag – eller måske trænger dit eget barn bare til at blive forkælet – så er Disney Store lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af legetøj samt en masse andet fra Disney.

Bliv opslugt af den vidunderlige Disney verden

Som barn har du sikkert også elsket hele Disneys verden. Mange børn er stadig forelskede i Disney prinser eller prinsesserne, og derfor er det stadig en perfekt gave til et barn, der mangler noget nyt legetøj. Disney Store er et perfekt sted at finde inspiration til kommende fødselsdage, eller til at købe en gave til et barn, der skal forkæles. Du kan blandt andet finde legetøj, bamser, kostumer, sko, tøj samt en masse andet på siden. Selvfølgelig finder du også ting fra alle de mest populære figurer indenfor Disney verdenen, såsom:

 • Anders And
 • Mickey Mouse
 • Den Lille Havfrue
 • Askepot
 • Tornerose
 • Hulk
 • Iron Man
 • Spiderman
 • Toy Story
 • Star Wars

Samt en masse andre figurer. Der er derfor nok at vælge imellem, hvad enten dit barn elsker Tornerose eller Iron Man. Der er altid noget legetøj eller et kostume, som du kan bruge, hvis du klikker dig ind hos Disney Store. De har det hele, når det kommer til børn, der elsker Disney. Hvis du vil spare penge på dit næste køb af Disney ting fra Disney Store, så skal du huske at gøre brug af en rabatkode til Disney Store. På denne måde kan du hurtigt opnå en masse legetøj og kostumer til en endnu skarpere pris.

Masser af gode tilbud hos Disney Store

Hvis du er vild med gode tilbud på legetøj, så vil du også blive vild med Disney Store. De har nemlig sørget for altid at have nogle gode tilbud på deres webshop til alle forældre, der skal forkæle deres børn med nogle nye Disney produkter. Så hvis du er på udkig efter noget billigt legetøj eller et billigt kostume, er det bare med at tjekke Disney Stores udvalg ud i deres tilbudskategori. Du kan hurtigt gøre et kup, og finde noget perfekt legetøj til dit barn til en brøkdel af den oprindelige pris.

Spar penge med en Disney Store rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Disney Store. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Disney Store rabatkode kan du få både legetøj og bamser til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Disney Store rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Disney Store

Når du handler hos Disney Store er der flere måder du kan betale på. Hos Disney Store vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Disney Store:

 • Kort – Visa, American Express og MasterCard kan benyttes
 • PayPal

Levering

Hos Disney Store sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 3-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Disney Store

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 3-5 dage din bestilling

Disney Store Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.disneystore.dk

Kundeservice

Hos Disney Store ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Disney Store kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 8082 0009
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 19.00

Mail: support@disneystore.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

The Disney Store Denmark
CVR: 33077173