Dioder Online rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Dioder Online

Køb LED spots, pærer, bånd m.m hos Dioder Online og...Læs mere

Køb LED spots, pærer, bånd m.m hos Dioder Online og få altid gratis fragt Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Dioder Online Rabatkode

Er dit hjem for mørkt? Eller skal dine gamle LED pærer og LED bånd blot erstattes? Alt dette kan du finde hos Dioder Online. De tilbyder dig et bredt udvalg af forskellige belysninger. De tilbyder dig blandt andet stuelamper, køkkenlamper, butikslamper og indbygningsspot. Alt dette kan du finde til nogle af de laveste priser overhovedet. Og faktisk er der et trick, der gør, at du kan få din belysning endnu billigere. Hvis du gør brug af en Dioder Online rabatkode, banker du dine priser absolut helt i bund. Og du behøver ikke at tage vores ord for, at Dioder Online er et godt, billigt og sikkert sted at købe din belysning. Du kan blot kigge på deres anmeldelser på TrustPilot. Her har over hundrede kunder været så tilfredse, at de efter deres køb har lagt en positiv anmeldelse om Dioder Online. Når du skal bestille din belysning hos Dioder Online, kan du ydermere få gratis fragt, hvis du bestiller til din nærmeste pakkeshop. Og leveringstiden på deres produkter er også

super hurtig. De tilbyder dig en dag-til-dag levering, som betyder, at du kan bestille dine varer i dag og faktisk stå med dem i hånden allerede i morgen.

Klik derfor ind på Dioder Online og kig dig omkring i deres brede udvalg og find lige det belysning og dertilhørende tilbehør, som du mangler. Ydermere får du ekstra lave priser, hvis du gør brug af en Dioder Online rabatkode. Og hvis du sidder tilbage med spørgsmål til deres belysnings- produkter, kan du blot tage fat i deres kundeservice. Her sidder de klar til at hjælpe og rådgive dig.

Betalingsmuligheder hos Dioder Online

Når du handler hos Dioder Online er der flere måder du kan betale på. Hos Dioder Online vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Dioder Online:

  • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • MobilePay

Levering

Hos Dioder Online sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Dioder Online

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Dioder Online Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.dioder-online.dk

Kundeservice

Hos Dioder Online ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Dioder Online kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 20 12 50 00
Mandag – Torsdag mellem 09.30 – 16.30
Fredag mellem 09.30 – 14.30

Mail: Support@Dioder-Online.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Dioder Online ApS
CVR: 37298034