Vis rabat
Udløber N/A

Designers And Friends rabatkode – Få 100 kr. rabat på din ordre

Designers And Friends rabatkode – Få lige nu 100 kr....Læs mere

Designers And Friends rabatkode – Få lige nu 100 kr. rabat ved tilmelding af Designers And Friends’ nyhedsbrev Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Designers And Friends Rabatkode

Det rigtige tøj, den rigtige stil og det rigtige outfit har betydning for mange – og også for dig! Det sikrer dig, at du ser ud som en million. Derudover sikrer det dig, at du føler dig komfortabel og hjemme i dit tøj, som du render rundt med i hverdagen. Og det er vigtigt, så du kan føle dig tilpas og være dig selv. Og netop det mest stilrene og moderigtige tøj finder du hos Designers And Friends. De har et bredt udvalg af de fedeste, mest praktiske tøj. Og de har både tøj til børn, mænd, kvinder og til løb. Og alt tøjet finder du til utrolig gode priser. Gør du brug af en Designers And Friends rabatkode, banker du priserne helt ned i bund. Det giver dig mulighed for at fylde din garderobe op med det mest fantastiske tøj til billige penge. Det er trygt og sikkert at handle hos Designers And Friends. De er udstyret med et certifikat fra E-mærket, hvilket bevidner om, at det er både trygt, sikkert og nemt at handle hos dem online. De har ydermere fået utrolig positive anmeldelser på Trustpilot fra tidligere kunder, der har været utrolig glade for deres køb hos Designers And Friends.

Og når du handler hos Designers And Friends, skal du huske en vigtig ting. Brug din Designers And Friends rabatkode! Det sikrer dig, at du får dit nye tøj til de absolut laveste priser. Klik dig ind på Designers And Friends i dag og forelsk dig i deres brede udvalg af det mest moderigtige og stilrene tøj.

Betalingsmuligheder hos Designers and Friends

Når du handler hos Designers and Friends er der flere måder du kan betale på. Hos Designers and Friends vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Designers and Friends:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • Viabill

Levering

Hos Designers and Friends sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Designers and Friends

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Designers And Friends Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.designersandfriends.dk

Kundeservice

Hos Designers and Friends ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Designers and Friends kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 31 37 01 88
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 12.00

Mail: info@designersandfriends.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Designers & Friends ApS
CVR: 31578310