DecoSlide rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne DecoSlide rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne DecoSlide rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Decoslide rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Decoslide

Køb skydedøre til garderobe hos Decoslide og få gratis fragt...Læs mere

Køb skydedøre til garderobe hos Decoslide og få gratis fragt ved køb over 2000,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Decoslide Rabatkode

En flot og fantastisk skydedør hører til i ethvert dejligt hus. Skydedøre, der bidrager til din flotte indretning, samt er fantastisk behagelig af praktiske årsager. Og alle de mest fantastiske skydedøre kan du få fingrene i hos Decoslide. De har et bredt udvalg af forskellige skydedøre, og med nogle af markedets billigste priser slipper du også afsted til få penge. Og hvis du gør brug af en Decoslide rabatkode, banker du priserne absolut helt i bund.

Decoslide tilbyder nemlig dig et bredt udvalg af både skydedøre og garderober. De har ydermere udviklet et system og fået det patenteret. Systemer er super smart og betyder, at du altid kan få skydedørene til at passe perfekt ind til dit hjem. Systemet går kort sagt ud på, at deres skydedøre og garderober er justerbare. På den måde kan du justere højden, så den passer perfekt ind til dit hjem. De har en hel sektion dedikeret til tilbud, hvor du kan finde de absolut laveste priser på skydedøre og garderober.

Klik dig ind på Decoslide.dk allerede i dag og bliv forelsket i deres brede udvalg af både skydedøre og smukke, æstetiske garderober. De tilbyder dig en hurtig levering, har en meget god service og er samtidigt sikre at handle med – det kan du se på deres certifikat fra E-mærket. Husk også, at du altid får gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 2.000 kroner. Ydermere har de fået meget positive anmeldelser fra tidligere kunder, som har været så tilfredse, at de efter deres køb har været inde på Trustpilot og lægge en meget positiv anmeldelse af Decoslide.

Betalingsmuligheder hos DecoSlide

Når du handler hos DecoSlide er der flere måder du kan betale på. Hos DecoSlide vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos DecoSlide:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos DecoSlide sendes alle ordrer med Fragtmænd og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos DecoSlide

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Decoslide Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.decoslide.dk

Kundeservice

Hos DecoSlide ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
DecoSlide kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 88 82 66 80
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 16.00 og 19.00 – 22.00

Mail: info@decoslide.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

DecoSlide Company ApS
CVR: 36476532