DecoFarver rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne DecoFarver rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne DecoFarver rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Decofarver rabatkode – Få 15% rabat ved tilmeldning af nyhedsbrevet hos Decofarver

Tilmeld dig Decofarver nyhedsbrev, så får du 15% rabat på...Læs mere

Tilmeld dig Decofarver nyhedsbrev, så får du 15% rabat på dit første køb hos DecoFarver.dk! Rabatkoden sendes automatisk til din e-mail umiddelbart efter din tilmelding. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Decofarver rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Decofarver

Køb maling og træbeskyttelse hos Decofarver og få gratis fragt...Læs mere

Køb maling og træbeskyttelse hos Decofarver og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

DecoFarver Rabatkode

Flytter du ind i et nyt hus? Skal væggene friskes op i dit nuværende? Eller har du et stakit, som trænger til en gang maling? Uanset hvad, situationen er, kan du hos Decofarver finde det maling, du skal bruge. Og med en DecoFarver rabatkode får du alle produkterne til uhyre skarpe priser. De sælger dig maling i høj kvalitet til lave priser. Og de har et enormt udvalg, hvorfor du er sikker på at finde lige den maling, du står og mangler, hos DecoFarver.

De har ydermere et kompetent personale, som står klar til at hjælpe dig. Hjælpe og rådgive dig til at vælge lige præcis den maling, som du mangler – og de deler ydermere gerne ud af deres skarpeste tips, så du får de bedste resultater ved din maling. Og nu er det nemt og sikkert at købe maling på nettet. DecoFarvers webshop er certificeret med E-mærket, hvilket sikrer dig en tryg og sikker betaling online.

Ydermere er det nemt at handle maling online. Du slipper for at køre ned i dit nærmeste byggecenter – nu kan du blot bestille din maling hjemme fra sofaen. Det er da nemt, synes du ikke? Og med en super hurtig levering, som DecoFarver tilbyder, behøver du heller ikke vente længe på, at din maling kommer til din hoveddør.

Køb din maling hos Decofarver i dag. De har et bredt udvalg – og husk, at du med en DecoFarver rabatkode får nogle af de billigste priser. Klik dig ind på DecoFarver.dk allerede i dag og forelsk dig i deres udvalg af maling i høj kvalitet til lave priser.

Betalingsmuligheder hos DecoFarver

Når du handler hos DecoFarver er der flere måder du kan betale på. Hos DecoFarver vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos DecoFarver:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express, JCB / VISA-kort udstedt i udlandet og Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • Bankoverførsel

Levering

Hos DecoFarver sendes alle ordrer med Danske Fragtmænd eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos DecoFarver

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Decofarver Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://decofarver.dk/

Kundeservice

Hos DecoFarver ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
DecoFarver kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 60 56 57 50
Mandag – Torsdag mellem 09.00 – 20.00
Fredag mellem 09.00 – 16.30
Lørdag mellem 10.00 – 13.00
Søndag mellem 16.30 – 20.00

Mail: kundeservice@decofarver.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Deco Farver ApS
CVR: 35142592