Currosport rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Currosport rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Currosport rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Currosport rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Currosport

Køb sportstøj hos Currosport og få altid gratis fragt
Vis rabat
Udløber N/A

Currosport Rabatkode

Hvis du skal i topform eller blot have gang i en solid rutine med motion, er det vigtigt, at du har det rigtige tøj til at dyrke motion: Uanset om du går i fitnesscenter eller løber en tur i naturen. Og netop det rigtige træningstøj kan du finde hos Currosport. De er en dansk webshop, som har udarbejdet deres egne stykker tøj, som er perfekte at træne i. Og med en Currosport rabatkode får du dit nye træningstøj til nogle super skarpe priser.

Deres træningstøj er designet til det moderne liv, som vi alle lever. Derfor er alt tøj, de designer, designet med plads til din smartphone, ledning til høretelefoner og måske endda drikkedunk. På den måde slipper du for at løbe med taske eller med ting i lommerne, som blot forstyrrer dit løb og er til gene.

Currosport sælger alt det tøj, du skal bruge til din løbetur. De sælger tights, hoodies og løbekjoler. På den måde er du klædt på til nogle gode løbeture eller andre træninger. Nu er der altså ingen undskyldninger for at dyrke motion og komme i dit livs form. Og du er nu fuldstændig klædt på til et sæt dejlige løbetur i naturen med frisk luft. Løbeture, der efterfølgende giver dig en fantastisk frisk følelse i kroppen – med ekstra energi til din dag! Og gør du brug af en Currosport rabatkode, får du alt dette fantastiske træningstøj til nogle super gode priser? Lyder det ikke blot fantastisk? Kig dig omkring i deres udvalg i dag – alt, du skal gøre, er at besøge Currosport.dk og forelsk dig i deres brede udvalg.

Betalingsmuligheder hos Currosport

Når du handler hos Currosport er der flere måder du kan betale på. Hos Currosport vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Currosport:

  • Kort – Visa og Dankort kan benyttes
  • PayPal

Levering

Hos Currosport sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Currosport

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Currosport Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://currosport.dk

Kundeservice

Hos Currosport ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Currosport kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 75 543 545
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 15.00

Mail: info@CurroSport.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage