CoverMe rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne CoverMe rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne CoverMe rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

CoverMe Rabatkode – Spar op til 70% på covers

CoverMe Rabatkode - Spar op til 70% på covers
Vis rabat
Udløber N/A

CoverMe rabatkode

Trænger din mobil til et nyt cover, eller har du lige købt en ny mobil der mangler et cover? Så skal du tage et kig hos CoverMe. Hvis du er i gang med at udsmykke din mobil – eller måske vil du bare gerne passe på den – så er CoverMe en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige covers til mobilen, så du kan få klassens sejeste telefon.

Alt i covers hos CoverMe

Hos Coverme finder du et væld af tilbehør til mobilen til en rigtig skarp pris. Men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Selvom produkterne bliver solgt til en lav pris, så er de stadig i rigtig god kvalitet. Og det er jo klart en fordel for dig som kunde. Du finder et væld af covers til både: iPads, MacBooks samt Iphones. Hvis du få fingrene i en CoverMe rabatkode, så kan du endda spare endnu flere penge til at købe et nyt cover. Så hvis du har alle tre ting, så kan du opnå en rigtig god besparelse, hvis du køber flere ting på samme tid med en rabatkode.

Masser af mærker hos CoverMe

Hvis du skal købe et nyt cover eller andre former for tilbehør, så er det bare med at tage et kig hos CoverMe. Du finder nemlig alt fra iPad covers, høretelefoner, opladere, tasker og andet tilbehør. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos CoverMe. Du kan købe ting fra følgende mærker:

– Pack & Smooch
– Pap Sweden
– Speck
– Ryan Frank
– Robus
– Royal Republiq
– Book Book
– Native Union
– Woodcessories
– GermanMade
– Yohann

Under alle disse mærker finder du masse af forskellige ting. Så hvis du mangler enhver form for tilbehør til din telefon, er det næsten sikkert at du kan finde det hos CoverMe.

Tilmeld dig CoverMes nyhedsbrev

Når du klikker ind på CoverMes side, så kan du også tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her kan du blive den første til at få at vide, hvad der sker på deres side, hvad for nogle nye produkter der kommer op på siden samt hvis de har nogle vilde tilbud, gode rabatter eller andet spændende. Det kan derfor godt være en god idé at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvis du vil holde dig opdateret på disse ting.

Spar penge med en CoverMe rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at samle alle de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til CoverMe. Dette betyder, at du med en CoverMe rabatkode har mulighed for at opnå en rigtig god besparelse på mobilcovers samt masser af andet tilbehør. Så husk altid at tag et smut forbi Rabatkodeautomaten, hvis du vil spare nogle penge på dit næste køb hos CoverMe. Med en CoverMe rabatkode kan du hurtigt spare en masse penge, så det er bare med at tage et kig på denne side, inden du trykker køb.

Betalingsmuligheder hos CoverMe

Når du handler hos CoverMe er der flere måder du kan betale på. Hos CoverMe vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos CoverMe:

  • Kort – Visa, Visa Electron og MasterCard kan benyttes

Levering

Hos CoverMe sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos CoverMe

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Coverme Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://coverme.dk

Kundeservice

Hos CoverMe ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
CoverMe kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 30 100 300

Mail: info@coverme.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Coverme ApS
CVR: 36969377