CarrieAlong rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne CarrieAlong rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne CarrieAlong rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

CarrieAlong rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos CarrieAlong

Køb tasker hos CarrieAlong og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb tasker hos CarrieAlong og få gratis fragt ved køb over 498,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

CarrieAlong rabatkode – Få 10% rabat på din næste ordrer hos CarrieAlong

CarrieAlong rabatkode  få 10% rabat på alle ordrer i webshoppen.

CarrieAlong rabatkode

Mangler du en ny håndtaske, eller skal du finde den perfekte gave? Så skal du tage et kig hos CarrieAlong. Hvis du er i gang med at opdatere din taskesamling – eller måske skal du give en gave til en, som du holder af – så er CarrieAlong lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige lædervarer, der vil passe perfekt ind i både din, din mors eller en venindes garderobe.

Alt i lædervarer hos CarrieAlong

Er du vild med lædervarer? Så vil du elske CarrieAlong. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige lædervarer, der vil passe ind i alle kvinders garderober. Du kan blandt andet finde:

 • Kufferter
 • Rygsække
 • Rejsetasker
 • Skuldertasker
 • Skoletasker
 • Selskabstasker
 • Computertasker
 • Punge
 • Handsker
 • Håndtasker

Samt en masse andet lækkert. Du finder selvfølgelig produkter fra de bedste mærker på markedet såsom Adax, Samsonite, Belsac, Tiger of Sweden, Fjallraven, Liebeskind samt mange flere. Det er derfor umuligt at gå tomhændet fra webshoppen, da de simpelthen har så mange lækre varer. Du kan endda finde den helt perfekte gave til en, som du holder af. Der er nemlig diverse lækre produkter alle kvinder vil elske at have i garderoben. Hvis du vil spare nogle penge på dit næste køb hos CarrieAlong, så skal du huske at finde en rabatkode til CarrieAlong. På denne måde kan du spare en masse penge på dit næste køb.

Masser af tasker til kvinder hos CarrieAlong

Hos CarrieAlong kan de ikke få nok af dametasker. De har nemlig et væld af dem fra alle de mest populære mærker. Ikke nok med det, så er deres dametasker altid til en konkurrencedygtig pris. Dette betyder, at du kan finde en masse lækre dametasker til en skarp pris. Så hvis du har brug for en ny dametaske, er det bare med at tage et kig hos CarrieAlong. Du vil ikke fortryde det, når først du har fået tasken ind af døren. Husk at du kan finde en rabatkode til CarrieAlong, som kan give dig et nedslag på dametaskens pris. Det vil i hvert fald gøre din pengepung en smule gladere!

Spar penge med en CarrieAlong rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til CarrieAlong. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en CarrieAlong rabatkode kan du få både rygsække og håndtasker til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en CarrieAlong rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det behøver ikke være dyrt at forkæle sig selv med lækre lædervareprodukter. Det er der rig mulighed for hos CarrieAlong.

Betalingsmuligheder hos CarrieAlong

Når du handler hos CarrieAlong er der flere måder du kan betale på. Hos CarrieAlong vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos CarrieAlong:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos CarrieAlong sendes alle ordrer med GLS og PostNord og leveres normalt indenfor 2-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos CarrieAlong

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-4 dage din bestilling

CarrieAlong Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.carriealong.dk

Kundeservice

Hos CarrieAlong ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
CarrieAlong kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 61 15 15 29
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 14.00

Mail: info@carriealong.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

CarrieAlong ApS
CVR: 38666002