Capty rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Capty rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Capty rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Capty rabatkode – Få 20% rabat ved tilmeldning af nyhedsbrevet hos Capty

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Capty og modtag en rabatkode på...Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Capty og modtag en rabatkode på 20%. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Capty rabatkode

Skal du have lavet en ny fotobog eller skal du give den perfekte gave med en masse fine billeder i? Så skal du tage et kig hos Capty. Hvis du er i gang med at blive verdensmester i at tage billeder – eller måske er du det allerede – så er Capty lige en side for dig. Her kan du nemlig udstille alle dine fantastiske billeder i flotte fotobøger, som du selv har valgt.

Innovative fotobøger med gode priser

Capty er en dansk webshop, som sælger fotobøger og print. De lægger stor vægt på gode priser og kvalitetsprodukter. De har mange års erfaring med især bryllupsbranchen, og ved derfor hvad der skal til for at lave nogle perfekte fotobøger, der for eksempel også kan passe til den store dag. Du finder et væld af forskellige fotobøger, hvor du kan samle alle dine favoritbilleder. Så kan du altid tage bogen frem og kigge på billederne, når du har lyst til at forkæle dig selv.

Saml alle livets store øjeblikke i en unik fotobog

Hos Capty kan du lave din helt egen unikke fotobog, hvor du samler alle de bedste øjeblikke, som du nogensinde har haft. Du kan sagtens lave en fotobog til dig selv, men du kan også lave den som en gave til enten familie eller venner. Både venner og familie vil blive glade for en unik fotobog med alle de bedste øjeblikke, som I har haft sammen. Du kan endda lave en fotobog både til din bedste veninde og til dig selv, så i altid har noget sammen, som i kan kigge tilbage på. Med en Capty rabatkode kan du endda lave en unik fotobog endnu billigere, hvis du gerne vil spare nogle penge. Og hvem vil ikke gerne det?

Fantastisk udvalg af fotobøger hos Capty

Du finder et godt udvalg af fantastiske fotobøger hos Capty. Så hvad end du skal bruge en hardcoverfotobog eller et layflat album, så finder du det på deres side. Du kan også finde en softcover fotobog, så du altid kan vælge lige det fotoalbum, som er mest dig. Med en fotobog fra Capty vil du altid få den til en skarp pris. Du kan selv designe bogen med diverse feriebilleder, billeder af børn, billeder af børnebørnene, bryllupsbilleder eller billederne fra den fedeste fødselsdagsfest. Det er helt op til dig selv!

Spar penge med en Capty rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten er vi vilde med at spare penge. Det er vi også sikre på, at du er! Derfor har vi sørget for altid at være på udkig efter de bedste rabatkoder til Capty, så du kan få en unik fotobog til en skarp pris. Med en Capty rabatkode kan du spare en masse penge, og endda lave flere fotobøger end blot en. Du skal altid huske at tage et smut forbi Rabatkodeautomaten, hvis du vil være sikker på at få fingrene i en fantastisk rabatkode. Du vil ikke fortryde det!

Betalingsmuligheder hos Capty

Når du handler hos Capty er der flere måder du kan betale på. Hos Capty vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Capty:

  • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Capty sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Capty

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode i højre side
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://capty.dk

Kundeservice

Hos Capty ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Capty kan kontakten på:

Telefon: (+45) 70 275 175
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 18.00

Mail: support@capty.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Capty.dk
CVR: 37615471