Capida rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Capida rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Capida rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Capida rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Capida rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding...Læs mere

Capida rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Capidas nyhedsbrev. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Capida rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Capida

Køb mobiltilbehør hos Capida og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb mobiltilbehør hos Capida og få gratis fragt ved køb over 199,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Capida rabatkode

Skal du købe noget nyt tilbehør til din mobiltelefon, eller skal du give en gave til en, der elsker elektroniktilbehør? Så skal du tage et kig hos Capida. Hvis du er i gang med at gøre din mobiltelefon lidt flottere – eller måske mangler du bare den perfekte gave – så er Capida lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige former for tilbehør til både mobiltelefoner, computere og tablets.

Alt i tilbehør hos Capida

Hvis du har brug for tilbehør til enten din mobiltelefon, computer eller tablet, så kan du sagtens finde det hos Capida. Du behøver slet ikke klikke dig ind på flere sider, da du kan finde det hele hos Capida. Du kan finde alt tilbehør til en rigtig god pris, uden der overhovedet er gået på kompromis med kvaliteten. Det kan derfor sagtens betale sig at kigge på deres udvalg, hvis du gerne vil have noget nyt tilbehør til en god pris. Der er nemlig ingen, der siger, at det behøver at være dyrt at købe lidt ekstra til sin nye mobiltelefon. Hos Capida kan du for eksempel finde følgende produkter:

 • Mobilcovers
 • Opladere
 • Panserglas
 • Høretelefoner
 • Beskyttelsesfilm
 • Højtalere
 • Selfiestang
 • Power Banks

Samt en masse andet. Der er alt det, som du har brug for, hvis du mangler noget tilbehør. Det behøver nemlig slet ikke være så svært at finde lige det tilbehør, som du har brug for. hvis du endda husker at gøre brug af en rabatkode til Capida, så kan du rent faktisk spare penge næste gang, du skal have fingrende i noget tilbehør til enten mobiltelefonen, computeren eller tabletten. Det er bare med at holde øje, så du kan gøre et rigtig godt kup.

Find en god gave hos Capida

Hvis du har brug for en god gave, så kan du sagtens finde en hos Capida. De har nemlig en hel kategori, hvor der er en masse forskellige gavehits. Så her kan du helt sikkert finde noget til en, der er helt vild med en eller anden form for elektronik. Hvis du vil spare penge på gaven, så skal du blot huske at gøre brug af en rabatkode til Capida. På denne måde behøver dit næste gavekøb slet ikke være så dyrt.

Spar penge med en Capida rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Capida. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Capida rabatkode kan du få både tilbehør til mobilen, computeren og tabletten til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Capida rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Capida

Når du handler hos Capida er der flere måder du kan betale på. Hos Capida vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Capida:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • Viabill

Levering

Hos Capida sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Capida

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Capida Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.capida.dk

Kundeservice

Hos Capida ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Capida kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 31260782
Mandag – Fredag mellem 09:00 – 13:00

Mail: info@capida.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Capida IVS
CVR: 35842853