Butikki rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Butikki rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Butikki rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Butikki rabatkode – Spar op til 50% på sexet lingerie, frække kostumer og mere hos Butikki

Butikki rabatkode - Spar op til 50% på sexet lingerie,...Læs mere

Butikki rabatkode – Spar op til 50% på sexet lingerie, frække kostumer og mere hos Butikki Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Butikki Rabatkode

Er soveværelset tørt for tiden? Er ægteskabet langsomt ved at falde fra hinanden? Hos Butikki har vi et af landets største udvalg af frække kvindekostumer – heriblandt alt fra klassiske nissepigekostumer til fine hofteholdere. Mange stensikre muligheder for at gøre soveværelset sjovere. Dette er dog ikke ensbetydende med, at vores varelager kun inkluderer tin.g der hører sig til i et soveværelse – tag bare et kig på nogle af vores bløde pelstasker eller de luftige strandkjoler – måske endda du får lyst til at tage en lækker skindjakke med i købet. På trods af at vores udvalg allerede har meget konkurrencedygtige priser, er der mulighed for yderligere nedsættelse af disse ved brug af en Butikki rabatkode. Med en Butikki rabatkode får du altså, kort sagt, mere “bang for your buck.”

Gavemuligheder

Størstedelen af vores udvalg er yderst egnet til at fungere som personlige, frække gaver – Giv det til konen, og hun vil stensikkert sørge for at købet betaler sig. Alternativt kan du, som kvinde, købe det til dig selv og give din elsker en hed overraskelse.

Hos Butikki gør vi meget ud af at alle bliver tilfredsstillet – derfor forsøger vi også at yde den bedst mulige service. Har du nogen spørgsmål sidder vi altid klar på vores mail, og er tøjet købt i den forkerte størrelse, vil vi naturligvis betale alt portoen, så du kan få det helt rigtige produkt.

Når du bestiller, har vi hurtig levering på 2-4 dage. Og vi sender i øvrigt din pakke indpakket diskret, så ingen ser, hvad du har købt.

Betalingsmuligheder hos Butikki

Når du handler hos Butikki er der flere måder du kan betale på. Hos Butikki vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Butikki:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill
  • MobilePay

Levering

Hos Butikki sendes alle ordrer med Postnord, GLS eller DAO365 og leveres normalt indenfor 2-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Butikki

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 2-4 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.butikki.dk

Kundeservice

Hos Butikki ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Butikki kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 41 56 37 44

Mail: info@butikki.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Butikki v/Kitti Egevang
CVR: 32166229