Brodersen Kobborg rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Brodersen Kobborg rabatkode og få lige nu gratis...Læs mere

Brug denne Brodersen Kobborg rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Brodersen Kobborg rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Brodersen Kobborg

Køb smykker, ure, solbriller m.m hos Brodersen Kobborg og få...Læs mere

Køb smykker, ure, solbriller m.m hos Brodersen Kobborg og få gratis fragt ved køb over 300,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Brodersen Kobborg rabatkode

Er du på jagt efter et nyt ur? Nye briller? Eller måske nye smukker? I så fald bør du kigge hos Brodersen Kobborg og se, om ikke de har noget, der passer lige til dig. De har et bredt udvalg af varer, der med sine unikke designs, fantastiske historier, samt gode kvalitet kan glæde enhver. Og alle disse fantastiske ting behøver ikke koste dig meget. Med en Brodersen Kobborg rabatkode får du dine smykker, briller eller ure til uhyre lave priser.

Og med en vision om at levere de rigtige produkter til den rigtige pris kombineret med en glimrende og sublim kundeoplevelse, kan du ikke gå galt i byen, når du handler hos Brodersen Kobborg.

Bredt udvalg af smykker, briller og ure

Udvalget er ikke til at tage fejl af. Det er bredt. Meget bredt! Og det er skønt: Så er du sikker på at finde noget, der passer til dig – og noget, som er lige det, du leder efter. Udover at have mange af de kendte mærker – som fx Georg Jensen smykker og Ray-Ban – får du også en utrolig god service.

Udover at have fantastiske smykker, har Brodersen Kobborg også udviklet de mest fantastiske dåbsgaver og andre gaver. Altså kan du glæde det nybagte forældrepar med et fantastisk smykkeskrin, nogle knive og gafler til børn, sparebøsse eller meget andet.

Derfor behøver du ikke lede længere. Besøg Brodersenkobborg.dk, når du skal have fat i smukke smykker, skønne gaveartikler eller andre produkter i deres brede udvalg. Og med en Brodersen Kobborg rabatkode får du disse produkter til de skarpeste priser.

Betalingsmuligheder hos Brodersen Kobborg

Når du handler hos Brodersen Kobborg er der flere måder du kan betale på. Hos Brodersen Kobborg vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Brodersen Kobborg:

  • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, UnionPay, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
  • Bankoverførsel

Levering

Hos Brodersen Kobborg sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Brodersen Kobborg

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Brodersen Kobborg Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://brodersenkobborg.dk

Kundeservice

Hos Brodersen Kobborg ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Brodersen Kobborg kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 97 32 02 21
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 17.30
Fredag mellem 10.00 – 18.00
Lørdag mellem 9.30 – 14.00

Mail: mail@brodersenkobborg.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

BRODERSEN KOBBORG ApS
CVR: 34213143