Boutique Dig & Mig rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Boutique Dig & Mig rabatkode og få lige...Læs mere

Brug denne Boutique Dig & Mig rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Boutique Dig&Mig rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Boutique Dig&Mig

Køb modetøj hos Boutique Dig&Mig og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb modetøj hos Boutique Dig&Mig og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Boutique Dig & Mig rabatkode

De nyeste trends indenfor mode med en modebevidst kvinde og mand i fokus. Og en stræben efter at sælge de styles og outfits fra de mest velkendte og mest succesrige designere.

Det er helt kort missionen for Boutique Dig & Mig, som er en fysisk butik placeret i Skagen, der har en dertilhørende webshop. Og med en Boutique Dig & Mig rabatkode får du dette tøj til nogle af markedets skarpeste priser.

Boutique Dig & Mig har et utrolig bredt udvalg af det lækreste tøj – og både til mænd og kvinder. Derudover forhandler de mange af de mest populære brands: Mads Nørgaard, Diesel, Fila, Cheap Monday og mange flere.

Og det fantastiske er, at du får dette kæmpe udvalg af det fedeste tøj til skarpe priser. Fordi med gode tilbud kombineret med en Boutique Dig & Mig rabatkode er priserne så lave, at du slet ikke kan lade være med at forny din garderobe.

Du kan ydermere få dine varer hjem uden at frygte for dyre ekstraregninger for levering. Boutique Dig & Mig tilbyder nemlig gratis levering, når du køber for over 500 kroner. Og leveringen er også lynhurtig. Faktisk er den på blot 1-2 hverdage. På den måde slipper du for at vente længe på dit nye, lækre tøj.

Når du skal ud og finde nyt tøj, behøver du ikke lede længere. Alt du skal gøre er at besøge digogmigskagen.dk og blive forelsket i de fedeste styles. Her kan du helt sikkert finde noget, der sætter prikken over i ́et på lige præcis dit udseende.

Betalingsmuligheder hos Boutique Dig & Mig

Når du handler hos Boutique Dig & Mig er der flere måder du kan betale på. Hos Boutique Dig & Mig vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Boutique Dig & Mig:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Maestro, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill
  • MobilePay

Levering

Hos Boutique Dig & Mig sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Boutique Dig & Mig

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Boutique Dig&Mig Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.digogmigskagen.dk

Kundeservice

Hos Boutique Dig & Mig ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Boutique Dig & Mig kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 98 44 21 61

Mail: info@digogmigskagen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 på hverdage

Boutique Dig & Mig
CVR: 44791811