Udtryk sorgen med en bårebuket med bånd

Der er få ting, der er lige så hårde for os, som når vi mister en vi holder af. Og oven i at en kær netop er gået bort, skal man hurtigt få arrangeret en begravelse med alt, som dette indebærer. For nogle, kan det være en fin måde at kommer lidt væk fra sorgen, mens det for andre kan være uendeligt hårdt at skulle administrere forberedelserne samtidig med, at man sørger.

Heldigvis kan bedemanden i dag tage sig af mange ting, men en af de ting som mange gerne selv vil stå for er blomsterne. For hvis der er noget, der kendetegner en klassisk begravelse, så er det vældet af blomster, der pryder kirkegulvet og kisten.

En bårebuket med bånd kan være den perfekte afsked til en, som man har holdt af i mange år. Udover, at den flotte buket kan være med til at symbolisere al den liv og glæde, som den afdøde bragt til verden, så kan båndet med din egen hilsen på, være et sidste farvel, og en måde, hvorpå du kan vise din sorg til verden.

Det skal ikke være besværligt at arrangere en bårebuket med bånd – det skal gerne gå hurtigt og nemt, så man kan fokusere på alt det, som en blomsterhandler ikke kan klare. Nemlig samværet med familie og venner i tiden op til begravelsen.

Bestil bårebuketter direkte til kirken på internettet og bestil dem med levering i god tid, så buketten kan ligge klar ved kisten.

Familie eller perifert bekendtskab?

Hvad end du var den nærmeste til afdøde eller om det blot var et perifert bekendtskab, er der naturligvis en bårebuket til dig. Priserne kan variere fra alt mellem 150 kroner og op til 300 kroner og opefter. Alle sammen kan leveres lige derhen, hvor du gerne vil have blomsten leveret, og de kan naturligvis også købes med et bånd, hvorpå din personlige hilsen er trykt.

Dermed, har du mulighed for at vise din omsorg, dit savn og din kærlighed, ligegyldig om du stod personen nær eller ej – og ligegyldig om du har mulighed for at dukke op til bisættelsen eller ej.

Der er mange, der vælger at sende en blomst, fordi det er deres måde at vise de pårørende, at de er der for dem. Og med bårebuketter med bånd fra Bloomit er det både nemt og hurtigt overstået – også selvom man er ude i sidste øjeblik. Med mulighed for levering samme dag, kan det nemlig godt lade sig gøre at bestille en bårebuket til højtideligheden, selvom man først har fået datoen at vide dagen før.

Så hvad end du er til flotte farverige buketter, eller om du vil vise din omtanke med lidt mere afdæmpede og gyldne bårebuketter, så er der rig mulighed for at udtrykke din sorg og din kærlighed med en bårebuket med bånd.

Bloomit er din leverandør af positiv kommunikation. Bloomit er en af Danmarks største forhandlere af blomster, vin, chokolade og mere til. Blomsterbutikken er en gammel familieejet virksomhed, der har en tilknyttet fysisk butik på Hjallesesvej i Odense.

Men selvom du ikke bor i Odense, har du stadig mulighed for at få leveret blomster fra Bloomit via deres webshop. På deres webshop finder du alt hvad hjertet begærer, alt for blomster til chokolade.

På deres webshop kan du nemt navigere rundt i deres produkter og kategorier. Du kan både bestille blomster på din computer, mobil eller tablet.

Bloomit giver 10% rabat på alle deres produkter på deres webshop.