Bella Moda rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Bella Moda rabatkode og få lige nu gratis...Læs mere

Brug denne Bella Moda rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Bella Moda rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Bella Moda rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved...Læs mere

Bella Moda rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Bella Modas nyhedsbrev. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Bella Moda rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Bella Moda

Køb tøj hos Bella Moda og få altid gratis fragt
Vis rabat
Udløber N/A

Bellamoda rabatkode

Hvis din garderobe skal opdateres med de smukkeste sko eller de lækreste tasker, så kig forbi Bellamoda. Her har de et bredt udvalg af produkter – og de har et skarpt fokus på at sælge tasker og sko i en glimrende kvalitet. Og du får disse produkter til gode priser, når du gør brug af en Bellamoda rabatkode.

Udover at have en webshop, så har Bellamoda også to fysiske butikker: En i Aarhus og en i København. Og det bevidner om, at de i det hele taget har en bred viden om sko og tasker, hvilket sørger for, at du altid bliver præsenteret for de smukkeste, mest moderigtige sko og tasker.

De er den perfekte webshop til dig, der elsker sko. Og som slet ikke kan få nok af sko. Og med en Bellamoda rabatkode er webshoppen ydermere til dig, der vil have mest for pengene.

Og kigger du efter deres tilbud på ”Sale,” får du dig et chok: Hvordan kan du få så lækre sko til så få penge? Det kan du hos Bellamoda. Her har de ofte besparelser på 50% på udvalgte produkter. Led derfor ikke længere efter et sted at købe de lækreste sko og tasker – besøg blot Bellamoda.dk og kig dig omkring i deres fantastiske udvalg. De tilbyder ydermere gratis fragt på alle ordrer i hele Danmark. Derfor slipper du for dyre ekstraregninger på fragt, når du skal købe dine tasker og dine sko. Kribler det i fingrene? Så smut ind på webshoppen og se de smukke sko og tasker.

Betalingsmuligheder hos Bella Moda

Når du handler hos Bella Moda er der flere måder du kan betale på. Hos Bella Moda vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Bella Moda:

  • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
  • Viabill

Levering

Hos Bella Moda sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Bella Moda

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 2-3 dage din bestilling

Bella Moda Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.bellamoda.dk

Kundeservice

Hos Bella Moda ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Bella Moda kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 27 13 86 22

Mail: shop@bellamoda.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 på hverdage

Bella moda ApS
CVR: 31474647