BatteryStore rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne BatteryStore rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne BatteryStore rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Batterystore.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Batterystore.dk

Køb batterier hos Batterystore.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb batterier hos Batterystore.dk og få gratis fragt ved køb over 149,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

BatteryStore Rabatkode

Forestil dig et liv uden batterier. Ingen strøm til din iPhone, fjernbetjening eller computer. Fedt? Nej, ikke spor. Og derfor er det vigtigt, at du ikke går ned på batterier – heller ikke hvis det er specifikke batterier til din elektronik.

Men bare rolig. Hos BatteryStore kan du finde lige det batteri, som du går og mangler. Til dine lamper? En ny powerbank? En arbejdslampe? Uanset hvad, så har BatteryStore det med garanti. Og med en Batterystore rabatkode får du dine batterier til markedets laveste priser. Deres gode service har betydet, at de har de fineste anmeldelser på Trustpilot.

BatteryStore tilbyder blandt andet en utrolig hurtig levering, hvor din pakke sendes samme dag, du bestiller – hvis altså du bestiller inden klokken 16. Og med fri fragt på ordrer over 149 kan du heller ikke frygte store ekstraregninger på at få dine batterier leveret.

Alle slags batterier

Der findes batterier i mange varianter. Utrolig mange varianter. Men hos BatteryStore er det svært at mangle noget. De har nemlig et udvalg, der er enormt. Og du får skarpe priser, når du gør brug af en BatteryStore rabatkode.

Fordi batterier vil du ikke gå ned på. De holder liv i din verden. Og med genopladedelige batterier og batteriopladere sparer du også miljøet for en masse affald. Fantastisk, ikke? Det er altid rart at have ekstra batterier liggende – fx AA eller AAA batterier, som er dem, langt de fleste elektroniske genstande benytter; fjernbetjeninger, køkkenapperater og meget andet. Kig forbi BatteryStore.dk og find lige de batterier, du mangler – så har du altid lys i din hverdag.

Betalingsmuligheder hos BatteryStore

Når du handler hos BatteryStore er der flere måder du kan betale på. Hos BatteryStore vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos BatteryStore:

  • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, EuroCard, Maestro, Forbrugsforeningskort, FDM-MastercardMasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos BatteryStore sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos BatteryStore

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

BatteryStore Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://batterystore.dk

Kundeservice

Hos BatteryStore ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
BatteryStore kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 66 11 61 44

Mail: info@batterystore.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

BatteryStore & More
CVR: 25121139