Barfodet.dk rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Barfodet.dk rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Barfodet.dk rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Barfodet.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Barfodet.dk

Køb masse af varer hos Barfodet.dk og få gratis fragt...Læs mere

Køb masse af varer hos Barfodet.dk og få gratis fragt ved køb over 950,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Barfodet.dk Rabatkode

Barfodet er en online butik, som skriver, at de har tillid til moder jord, og det er netop det, der danner grundlag for deres butik. De sælger et bredt udvalg til dig – blandt andet computerbriller, helsebriller, glas, sokker og meget andet. Og med en Barfodet.dk rabatkode får du disse produkter til de absolut bedste priser. Ydermere er Barfodet eneimportør af de originale Earthing-produkter fra hjemmesiden Earthing.com i USA, samt de er eneimportører af Sopipa-saltpiber, som Sopipa Pharma, der ligger i Ungarn.

Alle disse spændende produkter kan du læse mere om på Barfordet.dk. Og du får ydermere et godt tilbud, hvis du gør brug af en Barfodet rabatkode.

Grundlæggende har Barfodet.dk et bredt udvalg af produkter, som skaber jordforbindelse. Og netop denne jordforbindelse er, ifølge Barfodet selv, uhyre afgørende og vigtig for din sundhed, din dagligdag og dit generelle velvære. Og de skriver ydermere, at en masse forskning bakker dem op: En bedre jordforbindelse kan efters sigende forbedre din søvn, reducere dit niveau af stress, mindske dine muskelsmerter og hovedpine, øge din energi i hverdagen og mange flere glædelige og gavnlige effekter.

Og når du har købt dine produkter, så tilbyder Barfodet en god service. De tilbyder naturligvis den lovpligtige returret på 14 dage, men de har også flere fordele. De har en utrolig hurtig levering på blot 1-3 dage, og de giver dig gratis fragt, hvis du køber for over 950 kroner. Derudover kan du ringe til holdet bag Barfodet.dk og få en snak om produkterne, så du kan blive klogere og træffe det rigtige valg.

Betalingsmuligheder hos Barfodet.dk

Når du handler hos Barfodet.dk er der flere måder du kan betale på. Hos Barfodet.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Barfodet.dk:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Bankoverførsel

Levering

Hos Barfodet.dk sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Barfodet.dk

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Barfodet.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://barfodet.dk

Kundeservice

Hos Barfodet.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Barfodet.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 7575 1310

Mail: info@barfodet.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Barfodet I/S
CVR: 33837178