Bagesten.dk rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne Bagesten.dk rabatkode og få lige nu gratis fragt...Læs mere

Brug denne Bagesten.dk rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Bagesten.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Bagesten.dk

Køb Bagesten og pizzaspade hos Bagesten.dk og få altid gratis...Læs mere

Køb Bagesten og pizzaspade hos Bagesten.dk og få altid gratis fragt Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Bagesten.dk Rabatkode

Alle kender fornøjelsen af at åbne bakken. Bakken, hvori der gemmer sig et fantastisk, rundt stykke dej med dertilhørende tomatsovs, smeltet ost og kød på toppen. Mums, mums og atter mums. Jeg taler selvfølgelig om den fantastiske og højt elskede pizza, som efterhånden har lagt danskernes hjerte nært i årtier.

Men for at kunne bage de bedste pizzaer selv, skal du have det bedste udstyr. Og det kan du finde hos Bagesten.dk – og med en Bagesten rabatkode, får du det til markedets laveste priser.

”Hvorfor skulle jeg dog gide at bage mine pizzaer selv?” Godt spørgsmål. Og du er sikkert ikke den eneste, der har tænkt over det. Men det har mange fordele. Den største – lad os være ærlige – er, at du kan få æren af at spise pizzaer noget oftere. Fantastisk, ikke?

Derudover får du mulighed for at tilpasse hver enkelt pizza præcis, som du ønsker. Og du kan lave lige præcis de kombinationer af ost, topping og kød, som du falder for. Det vil du selv og dine gæste elske dig for i mange år. Og faktisk er det slet ikke dyrt at komme i gang, eftersom du med en Bagesten.dk rabatkode får alt leveret til en utrolig god og favorabel pris. Så det er bare at komme i gang.

Med det rette udstyr er du nemlig i stand til at få den bundvarme, som gode pizzaer kræver. Det giver dig den sprøde bund, som er et af pizzaens mest kendte elementer. Og alt du skal gøre for at komme i gang er at besøge Bagesten.dk.

Betalingsmuligheder hos Bagesten.dk

Når du handler hos Bagesten.dk er der flere måder du kan betale på. Hos Bagesten.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Bagesten.dk:

  • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Bagesten.dk sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Bagesten.dk

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.bagesten.dk

Kundeservice

Hos Bagesten.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Bagesten.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 21 15 30 62

Mail: info@bagesten.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Langeskov IT IVS
CVR: 36089644