AJ Sport rabatkode ᐅ Gratis Fragt

Brug denne AJ Sport rabatkode og få lige nu gratis...Læs mere

Brug denne AJ Sport rabatkode og få lige nu gratis fragt på din ordre. Rabatkoden er 100% gratis at bruge. Nogle rabatkoder kan dog være udløbet, oplever du problemer med rabatkoden er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Aj-sport.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Aj-sport.dk

Køb dit sportsudstyr hos Aj-sport.dk og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb dit sportsudstyr hos Aj-sport.dk og få gratis fragt ved køb over 400,-
Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

AJ Sport rabatkode

Skal du i gang med at dyrke sport, eller er du allerede vild med det? Så skal du tage et kig hos AJ Sport. Hvis du er i gang med at blive den næste verdensmester i en eller anden form for sport – eller måske elsker du bare at spille det – så er AJ Sport lige en side for dig. Her finder du nemlig alt, hvad du overhovedet kan drømme om, når det kommer til en masse forskelligt sportsudstyr.

Masser af sportsudstyr hos AJ Sport

Hos AJ Sport kan du finde et væld af forskelligt sportsudstyr. Det er for det meste til nichesportsgrene, som for eksempel til floorball, rulleskøjteløb, skateboarding eller lignende. Du kan blandt andet finde følgende produkter:

 • Løbehjul
 • Skateboard
 • Rulleskøjter
 • Hockeystave
 • Udstyr til vintersportsgrene
 • Udstyr til floorball
 • Hockeymål
 • Hockeybolde
 • Waveboards
 • Rulleski

Samt en masse andet spændende sportsudstyr. Så hvis du er vild med at prøve lidt anderledes sportsgrene, vil det klart være en side for dig. Der er nemlig ikke det, som du ikke kan finde af udstyr til de lidt mere anderledes sportsgrene. Du kan altid finde sportsudstyr til en god pris hos AJ Sport. Hvis du endda husker at bruge en rabatkode til AJ Sport, inden du køber dit næste sportsudstyr, så kan du spare endnu flere penge. Det er derfor værd at huske, hvis du er vild med at spare penge.

Få styr på sportsbeskyttelsen hos AJ Sport

Hvis du dyrker en eller anden form for sport, så er det altid vigtigt at huske beskyttelsen. Hvad enten du er ude og stå på skateboard eller i gang med en floorball kamp, så er beskyttelse altid en vigtig del af sporten. Hvis du allerede er inde og finde noget forskelligt sportsudstyr hos AJ Sport, så kan du lige så godt købe noget beskyttelse med samtidigt. Det kan for eksempel være, at du mangler noget knæbeskyttelse, hjelme eller albuebeskyttere. Du kan nemlig finde det hele hos AJ Sport. De vil have at alle sportsentusiaster er ordentligt beskyttede, og det kan de hurtigt blive, hvis de sørger for at købe noget med hos AJ Sport. Det er vigtigt at være sikret ordentligt, samtidigt med at du har det sjove med sporten. Husk at brug en rabatkode til AJ Sport, så du også kan spare penge på beskyttelsen.

Spar penge med en AJ Sport rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til AJ Sport. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en AJ Sport rabatkode kan du få både sportsudstyr og sportsbeskyttelse til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en AJ Sport rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos AJ Sport

Når du handler hos AJ Sport er der flere måder du kan betale på. Hos AJ Sport vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos AJ Sport:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • EAN
 • Bankoverførsel

Levering

Hos AJ Sport sendes alle ordrer med Postnord eller Fragtmand og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos AJ Sport

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

AJ Sport Rabatkode

Kunder hos AJ Sport handler også hos

Barberklingen Apuls Wupti Mofibo CykelbandittenPixizoo Stylepit Sportsmaster Skousen Blomsterberg Storytel Unibet Batteribyen Trendday Spilnu

Officiel hjemmeside

https://aj-sport.dk

Kundeservice

Hos AJ Sport ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Spartoo kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 60454356

Mail: kontakt@ajl-group.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

AJ-sport
CVR: 30043464